Tuia (Thuja) Plicata Martin 100-110 cm

Tuia (Thuja) Plicata Martin 100-110 cm

45.00 lei fara TVA

Tuia (Thuja) Plicata Martin este o varietate frumoasă de tuia japoneză (Thuja plicata) cunoscută pentru frunzele sale dense, verzui și aroma sa plăcută. Această tuia se remarcă prin caracteristicile sale unice, ceea ce o face potrivită pentru a fi cultivată în diverse medii, de la grădini private la spații publice.

  1. Frunze Dense și Verzi: Martin Tuia Plicata se remarcă prin frunzele sale care cresc dese și au o culoare verde vibrantă. Acestea adaugă un aspect proaspăt și plăcut oriunde sunt plantate.
  2. Forma Conică Elegantă: Această varietate de tuia japoneză crește într-o formă conică naturală, ceea ce o face ideală pentru a fi tăiată în diverse forme decorative sau lăsată să crească în forma sa naturală.
  3. Cresc rapid: Tuia Plicata Martin este cunoscută pentru creșterea rapidă. În câțiva ani, aceasta poate atinge înălțimi semnificative, oferind un scut verde de protecție și intimitate în grădina dvs.
  4. Rezistentă la Boli și Dăunători: Această varietate de tuia japoneză are o bună rezistență la boli și dăunători, ceea ce face întreținerea sa relativ ușoară.
  5. Aromă Plăcută: Frunzele tuiei Plicata Martin emit o aromă proaspătă și plăcută, mai ales atunci când sunt atinse sau tăiate. Aceasta poate adăuga o notă minunată de prospețime în grădina dvs.
  6. Versatilitate în Peisagistică: Datorită aspectului său atractiv și a formei conice, Tuia Plicata Martin poate fi folosită în diverse moduri în peisagistică, inclusiv ca gard viu, gard decorativ, sau punct focal în grădină.
  7. Expoziție și Îngrijire: Această tuia preferă locurile însorite sau semiumbroase și soluri bine drenate. Udarea regulată și tăierea periodică pentru a menține forma sunt esențiale pentru a menține această tuia sănătoasă și frumoasă.

Tuia (Thuja) Plicata Martin este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de prospețime și frumusețe în grădina lor, și este potrivită pentru a crea un peisaj elegant și durabil.