Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

35.00 lei fara TVA

Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirul urcător roșu este o varietate de trandafiri care se caracterizează prin tulpini lungi și flexibile care pot urca pe suporturi sau spaliere. Florile sale, în nuanțe de roșu, adaugă o notă dramatică și vibrantă în grădină sau pe terasă. Trandafirii urcători sunt ideali pentru a crea arcuri, pergole sau pentru a decora ziduri și garduri.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație și lumină: Plasați ghiveciul cu trandafirul urcător roșu într-un loc bine luminat, care primește cel puțin 6 ore de lumină directă pe zi. Lumina solară este esențială pentru o creștere sănătoasă și o înflorire abundentă.
  2. Sol adecvat: Utilizați un amestec de sol bogat în substanțe nutritive și bine drenat. Adăugați compost sau humus pentru a asigura o structură bună a solului și pentru a furniza nutrienții necesari plantelor.
  3. Suporturi sau spaliere: Deoarece trandafirii urcători cresc pe tulpini lungi și flexibile, oferiți-le suporturi sau spaliere pentru a se putea dezvolta vertical. Puteți ghida tulpinile în direcția dorită pe măsură ce cresc.
  4. Udarea corespunzătoare: Mențineți solul constant umed, dar evitați udarea excesivă. Udați regulat, în special în perioadele calde și uscate. Asigurați-vă că ghiveciul are drenaj bun pentru a evita acumularea apei.
  5. Hrănire: Hrăniți trandafirul cu îngrășăminte pentru trandafiri sau flori, respectând indicațiile de pe ambalaj. Hrănirea regulată va susține dezvoltarea sănătoasă a plantelor.
  6. Tăierea și formarea: Tăiați tulpinile moarte, bolnave sau slabe pentru a stimula creșterea sănătoasă și pentru a promova înflorirea. Tunderea regulată ajută la menținerea unei forme armonioase a plantei.
  7. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Monitorizați plantele pentru semne de boli sau dăunători. Aplicați tratamente preventive sau curative pentru a proteja trandafirii de problemele potențiale.
  8. Replantare și întreținere: La intervale regulate, puteți replanta trandafirul într-un ghiveci mai mare pentru a permite dezvoltarea rădăcinilor. De asemenea, înlocuiți solul la intervale de câțiva ani.
  9. Instrucțiuni de tundere: În fiecare primăvară sau toamnă, tăiați ramurile mai vechi și slabe pentru a stimula creșterea tulpinilor noi și pentru a menține o înflorire abundentă.

Prin respectarea acestor sfaturi, veți putea să vă bucurați de frumusețea spectaculoasă a trandafirilor urcători roșii în ghiveciul dvs., fie că îi așezați în grădină sau pe terasă.

Brand

EAN