Trandafir Urcator Galben ghiveci 3 l

Trandafir Urcator Galben ghiveci 3 l

35.00 lei fara TVA

Trandafir Urcator Galben ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Urcator Galben ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirul urcător galben este o varietate frumoasă și strălucitoare de trandafiri, care se remarcă prin flori de culoare galbenă luminoasă. Cu tulpini lungi și flexibile, acest tip de trandafir este potrivit pentru a fi crescut pe suporturi sau spaliere, aducând o notă de luminozitate și eleganță în grădini sau pe terase. Florile sale galbene răspândesc o atmosferă veselă și plină de viață.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație și lumină: Plasați ghiveciul cu trandafirul urcător galben într-un loc care primește cel puțin 6 ore de lumină directă pe zi. Soarele direct este esențial pentru o creștere sănătoasă și pentru o înflorire abundentă.
  2. Amestec de sol: Utilizați un amestec de sol bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugați compost sau materiale organice pentru a îmbunătăți textura și fertilitatea solului.
  3. Suporturi sau spaliere: Având în vedere că trandafirii urcători cresc pe tulpini lungi și flexibile, oferiți-le suporturi sau spaliere pentru a-i ghida în sus. Acest lucru nu doar ajută la dezvoltarea lor, ci și la menținerea unei prezentări ordonate.
  4. Udarea adecvată: Mențineți solul moderat umed, dar evitați udarea excesivă. Udați planta regulat și asigurați-vă că ghiveciul are drenaj bun pentru a preveni rădăcinile înmuiate.
  5. Hrănire: Folosiți un îngrășământ pentru trandafiri sau flori, aplicat conform instrucțiunilor. Hrăniți trandafirul regulat pe parcursul sezonului de creștere pentru a sprijini înflorirea sănătoasă.
  6. Tăiere și formare: Tundeți ramurile moarte, slabe sau bolnave pentru a promova creșterea sănătoasă și înflorirea bogată. Tăierea regulată ajută și la menținerea formei și a aspectului plăcut al plantei.
  7. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Verificați în mod regulat plantele pentru semne de boli sau dăunători. Aplicați tratamente preventive sau curative, dacă este necesar.
  8. Replantare și întreținere: La intervale regulate, puteți considera replantarea trandafirului într-un ghiveci mai mare pentru a permite rădăcinilor să se dezvolte. Înlocuiți solul la fiecare câțiva ani.
  9. Instrucțiuni de tundere: Tunderea trandafirilor urcători galbeni poate varia în funcție de varietate și de forma pe care doriți să o creați. Tăiați ramurile mai vechi și slabe pentru a stimula creșterea tulpinilor noi și a înfloririi viguroase.

Prin urmarea acestor sfaturi, veți putea să vă bucurați de frumusețea luminoasă și răcoritoare a trandafirilor urcători galbeni în ghiveciul dvs., fie că îi așezați într-un colț luminos al grădinii sau pe terasa dvs.

Brand

EAN