Trandafir Ingrid Bergman Rosu ghiveci 3 l

Trandafir Ingrid Bergman Rosu ghiveci 3 l

30.00 lei fara TVA

Trandafir Ingrid Bergman Rosu ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Ingrid Bergman Rosu ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirul Ingrid Bergman roșu este o varietate cunoscută pentru frumusețea sa clasică și culoarea sa vibrantă de roșu. Acești trandafiri pot aduce o notă de eleganță și pasiune în grădină sau în spațiul dvs. de locuit. Florile sale mari și bine formate sunt însoțite de o aromă subtilă și adaugă un aspect deosebit de rafinat în peisaj.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație și lumină: Plasați ghiveciul cu trandafirul Ingrid Bergman într-un loc care primește cel puțin 6 ore de lumină directă pe zi. Soarele direct este esențial pentru o creștere sănătoasă și pentru a obține flori de calitate.
  2. Tip de sol: Utilizați un amestec de sol de bună calitate, bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugați compost sau material organic pentru a îmbunătăți structura solului și pentru a oferi plantei nutrienții necesari.
  3. Udarea corectă: Mențineți solul umed, dar nu excesiv de ud. Udarea regulată și moderată este importantă, iar în perioadele uscate sau calde, poate fi nevoie să udăm mai frecvent. Asigurați-vă că ghiveciul are drenaj bun pentru a evita stagnarea apei.
  4. Fertilizare: Hrăniți trandafirul cu un îngrășământ special pentru flori sau trandafiri, conform indicațiilor de pe ambalaj. Hrăniți-l în mod regulat pe parcursul sezonului de creștere, pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă și înflorirea abundentă.
  5. Tăierea florilor ofilite: Pentru a stimula înflorirea continuă, tăiați florile ofilite sau învechite. Acest lucru va ajuta planta să alocat resurse pentru formarea de noi flori și a mugurilor.
  6. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Inspectați periodic frunzele și tulpinile pentru semne de boli sau atacuri de dăunători. Utilizați tratamente preventive sau curative, dacă este necesar.
  7. Iernarea: Dacă doriți să păstrați trandafirul în ghiveci în timpul iernii, asigurați-vă că-l protejați de temperaturile extreme și vânturile reci. Puteți înfășura ghiveciul în material izolator sau să-l aduceți într-un loc mai protejat.
  8. Replantare și întreținere: La intervale de câțiva ani, puteți considera replantarea trandafirului într-un ghiveci mai mare și înlocuirea solului vechi cu un amestec proaspăt.

Îngrijirea corespunzătoare va contribui la dezvoltarea și înflorirea sănătoasă a trandafirului Ingrid Bergman roșu în ghiveciul dvs., aducând o notă de frumusețe și eleganță în spațiul dvs.

Brand

EAN