Trandafir Floribunda Minerva Mov ghiveci 3 l

Trandafir Floribunda Minerva Mov ghiveci 3 l

30.00 lei fara TVA

Trandafir Floribunda Minerva Mov ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Floribunda Minerva Mov ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirii Floribunda Minerva sunt flori frumoase și elegante, caracterizate de culorile lor mov și alb-crem. Dacă aveți un trandafir Floribunda Minerva într-un ghiveci de 3 litri, iată o descriere și câteva sfaturi utile pentru îngrijire:

Trandafirul Floribunda Minerva se remarcă prin buchetele sale de flori cu petale mov și alb-crem, care oferă o combinație strălucitoare și atractivă. Aceste flori sunt adesea însoțite de un parfum plăcut, ceea ce adaugă o dimensiune suplimentară estetică și senzorială. Fiecare tufă poate produce multiple flori, ceea ce face ca trandafirii Floribunda să fie o alegere populară în designul peisagistic și în grădinăritul în ghivece.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație potrivită: Plasați ghiveciul cu trandafirul într-un loc care primește cel puțin 6 ore de lumină directă pe zi. Lumina directă a soarelui este esențială pentru o creștere și o înflorire sănătoasă.
  2. Sol bun: Alegeți un amestec de sol bogat în substanțe nutritive și bine drenat. Puteți folosi un amestec de flori sau de trandafiri, amestecat cu puțin compost sau humus pentru a asigura drenajul și hrănirea corespunzătoare a plantei.
  3. Udare corespunzătoare: Păstrați solul ușor umed, dar nu excesiv de ud. Udarea moderată și regulată este esențială, iar în perioadele mai calde, ghiveciul poate necesita udare mai frecventă. Asigurați-vă că ghiveciul are un sistem de drenaj bun pentru a preveni acumularea excesivă de apă.
  4. Hrănire: Trandafirii Floribunda au nevoie de nutriție pentru a crește și înflori în mod corespunzător. Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru flori sau pentru trandafiri, aplicat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De regulă, se aplică îngrășământ de câteva ori pe sezonul de creștere.
  5. Tăierea florilor învechite: Pentru a promova înflorirea continuă și pentru a menține planta sănătoasă, tăiați regular florile învechite sau uscate, folosind o foarfecă curată și ascuțită.
  6. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Fiți atenți la semnele de boli sau dăunători, cum ar fi pete pe frunze sau atacurile de insecte. Aplicați tratamente adecvate pentru a preveni sau a controla aceste probleme, în funcție de necesități.
  7. Iernarea: Dacă trandafirul este în ghiveci, este important să-l protejați în timpul iernii. Plasați ghiveciul într-o zonă protejată de vânturile reci și puteți înfășura ghiveciul în material textil sau folie pentru a-i oferi o protecție suplimentară împotriva temperaturilor scăzute.
  8. Replantare: La fiecare 2-3 ani, plantați trandafirul într-un ghiveci mai mare sau înlocuiți solul din ghiveci pentru a asigura o creștere sănătoasă și continuă.

Prin respectarea acestor sfaturi și acordarea de atenție regulată, veți putea bucurați de frumusețea și splendoarea trandafirului Floribunda Minerva în ghiveciul dvs.

Brand

EAN