Trandafir Floribunda Frezia Galben Ghiveci 3 l

Trandafir Floribunda Frezia Galben Ghiveci 3 l

30.00 lei fara TVA

Trandafir Floribunda Frezia Galben Ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Floribunda Frezia galben ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirul Floribunda Frezia Galben este o varietate frumoasă și atrăgătoare de trandafiri, caracterizată prin flori în nuanțe luminoase de galben. Aceste flori sunt grupate în buchete elegante și pot emana un parfum plăcut. Trandafirii Floribunda sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a produce flori abundente pe o tufă, ceea ce îi face o alegere populară pentru grădinăritul în ghivece și pentru înfrumusețarea spațiilor de locuit.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație și lumină: Alegeți un loc pentru ghiveciul cu trandafirul Frezia galben care primește cel puțin 6 ore de lumină directă pe zi. Lumina soarelui este crucială pentru o înflorire sănătoasă și vibrantă.
  2. Amestec de sol: Folosiți un amestec de sol bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugați compost sau humus pentru a asigura o textură bună a solului și o hrănire adecvată a plantei.
  3. Udarea corespunzătoare: Mențineți solul uniform umed, evitând totuși udarea excesivă, care poate duce la putrezirea rădăcinilor. Asigurați-vă că ghiveciul are drenaj adecvat pentru a permite apei să se scurgă.
  4. Hrănire: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru flori sau pentru trandafiri, aplicat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Hrăniți trandafirul în mod regulat pe parcursul sezonului de creștere, în special în perioadele de înflorire activă.
  5. Tăierea florilor învechite: Pentru a stimula producția continuă de flori, tăiați regulat florile ofilite sau învechite. Acest lucru va încuraja trandafirul să formeze noi muguri și flori.
  6. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Fiți atenți la semnele de boli sau dăunători, cum ar fi petele pe frunze sau atacurile de insecte. Aplicați tratamente potrivite pentru a preveni sau gestiona aceste probleme.
  7. Iernarea: Dacă doriți să mențineți trandafirul în ghiveci pe timpul iernii, amplasați-l într-un loc protejat de vânturile puternice și acoperiți ghiveciul cu material textil sau folie pentru a-i oferi izolație termică suplimentară.
  8. Replantare și întreținere: La intervale regulate, verificați rădăcinile trandafirului și eventual replantați-l într-un ghiveci mai mare pentru a-i permite spațiu pentru creștere. Înlocuiți solul din ghiveci la câțiva ani pentru a asigura o structură și compoziție adecvată a solului.

În general, îngrijirea trandafirilor Floribunda Frezia Galben implică atenție, răbdare și urmarea unor practici regulate de îngrijire pentru a vă bucura pe deplin de frumusețea lor înfloritoare.

Brand

EAN