Tuia Orientalis Biota 40 cm Rasad

Tuia Orientalis Biota 40 cm Rasad

4.00 lei fara TVA

Tuia Orientalis Biota este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un aer proaspăt și elegant grădinii sau spațiului lor exterior. Această plantație de tuia, deosebit de populară în peisagistică, este cunoscută pentru frumusețea sa distinctivă și beneficiile sale multiple. Iată o descriere detaliată a acestui minunat rasad de Tuia Biota:

Numele produsului: Tuia Orientalis Biota

Caracteristici principale:

 1. Aspect Elegant: Tuia Biota se remarcă prin frunzele sale delicate, de un verde strălucitor, care formează o coroană densă și uniformă. Această plantă conferă un aspect elegant și rafinat oricărui peisaj.
 2. Creștere Rapidă: Rasadul de Tuia Biota este cunoscut pentru creșterea sa rapidă, astfel încât veți vedea rezultatele într-un timp relativ scurt. Este perfect pentru cei care doresc să-și transforme rapid grădina sau spațiul exterior.
 3. Rezistență și Durabilitate: Tuia Biota este o plantă rezistentă la temperaturi extreme și la variabilele condițiilor meteorologice. Această rezistență o face potrivită pentru diferite zone geografice și climatice.
 4. Folosințe Variate: De la garduri vii, garduri de protecție până la decorarea grădinilor și a spațiilor exterioare, Tuia Biota are multiple utilizări. Poate servi și ca element central al unui design peisagistic sau ca fundal verde pentru alte plante ornamentale.
 5. Ușor de Întreținut: Această specie de tuia este ușor de îngrijit și nu necesită prea multă atenție. O udată regulată și o tundere periodică pentru a menține forma dorită sunt suficiente pentru a o menține sănătoasă și frumoasă.

Beneficii suplimentare:

 • Tuia Orientalis Biota poate contribui la îmbunătățirea calității aerului, absorbând poluanții și eliberând oxigen.
 • De asemenea, poate crea o barieră naturală de intimitate și protecție împotriva vântului și zgomotului în grădina sau curtea dumneavoastră.

Specificații produs:

 • Tip de plante: Tuia Biota (Thuja orientalis)
 • Înălțime medie a rasadului: 20-30 cm
 • Vârstă a rasadului: 1 an
 • Ambalaj: Rasaduri sănătoase, în ghivece adecvate, gata de a fi plantate în grădina sau spațiul dumneavoastră.

Adăugați un strop de eleganță și prospetime spațiului dumneavoastră exterior cu rasadul de Tuia Orientalis Biota. Cu ușurința sa de întreținut și multiplele utilizări, veți aprecia cu siguranță frumusețea și beneficiile acestei plante versatile. Transformați-vă spațiul într-o oază de verdețe și liniște cu Tuia Orientalis Biota!

Brand

EAN