Magnolia Liliflora Nigra 60-80 cm

Sale!

Magnolia Liliflora Nigra 60-80 cm

120.00 lei fara TVA

Magnolia Liliflora Nigra

Pepiniera Magnolia Liliflora Nigra

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Magnolia Liliflora Nigra (Magnolia x soulangeana „Liliflora Nigra”) este o varietate de magnolie cunoscută pentru frumusețea și eleganța sa. Aceasta este o plantă ornamentală cu flori spectaculoase, bogate și parfumate. Florile sale apar în culori variate, de la roz deschis până la roz închis sau chiar purpuriu. Magnolia Liliflora Nigra este apreciată pentru capacitatea sa de a aduce un strop de culoare și frumusețe în peisajul de primăvară.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați Magnolia Liliflora Nigra într-un loc care primește lumină parțială sau lumină directă a soarelui. Aceasta preferă un sol bine drenat, dar protejat de vânturile reci.
  2. Sol: Utilizați un amestec de sol bogat în substanțe nutritive și bine drenat. Adăugați compost sau materiale organice pentru a îmbunătăți structura solului și pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă a rădăcinilor.
  3. Plantare: Plantați magnolia în adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că spațiul dintre plante este adecvat pentru a permite creșterea lor ulterioară.
  4. Udare: Magnolia Liliflora Nigra necesită o udare regulată în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea sistemului său de rădăcini. După stabilire, aceasta poate tolera perioade scurte de secetă, dar evitați uscarea excesivă a solului.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ pentru plante decorative sau pentru arbuști, aplicat în primăvară, pentru a susține creșterea sănătoasă și înflorirea abundentă.
  6. Tăiere: Îndepărtați crengile uscate, slabe sau bolnave pentru a menține planta în formă bună. Tăierea majoră se poate face după înflorire, dacă este necesar.
  7. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În regiunile cu ierni reci, plantați magnolia într-un loc protejat de vânturile reci și de îngheț.
  8. Rezistență: Magnolia Liliflora Nigra este în general rezistentă la boli și dăunători, dar trebuie monitorizată pentru semne de probleme.
  9. Îngrășăminte pentru sol acid: Dacă solul dvs. este alcalin, puteți adăuga îngrășământ special pentru sol acid pentru a ajuta la menținerea pH-ului potrivit.

Magnolia Liliflora Nigra este o alegere frumoasă pentru a aduce o explozie de culoare în grădina dvs. sau pe terasa dvs. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de înflorirea sa impresionantă și de frumusețea sa distinctă.

Brand

EAN