Ienupar (Juniperus) Tarator Auriu 90-110 cm

Ienupar (Juniperus) Tarator Auriu 90-110 cm

50.00 lei fara TVA

Ienupar (Juniperus) Tarator Auriu 90-110 cm

Pepiniera Ienupar (Juniperus) Tarator Auriu 90-110 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ienuparul Tarator Auriu (Juniperus Horizontalis) este o varietate de ienupar pitic și răspândit, care se caracterizează prin frunzele sale de culoare auriu-strălucitor sau auriu-gălbui. Forma sa răspândită și aproape de sol îl face ideal pentru a fi folosit ca acoperire de sol sau pentru a adăuga un contrast vizual frumos în grădina dumneavoastră.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați ienuparul tarator auriu într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Această varietate își menține cel mai bine culoarea auriu-strălucitor atunci când primește suficientă lumină solară.
  2. Sol: Ienuparul tarator auriu preferă solurile bine drenate și sărace în substanțe nutritive. Acesta poate tolera solurile sărace și pietroase.
  3. Plantare: Plantați ienuparul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că distanța dintre plante este adecvată pentru a permite răspândirea ulterioară.
  4. Udare: După stabilire, ienuparul tarator auriu este relativ rezistent la secetă. Udarea excesivă trebuie evitată pentru a preveni problemele de rădăcină.
  5. Îngrășăminte: De obicei, nu este nevoie de multe îngrășăminte pentru ienuparul tarator auriu. Dacă solul este sărac în substanțe nutritive, puteți aplica un îngrășământ echilibrat o dată pe an în primăvară.
  6. Tăiere: În general, tunderea nu este necesară pentru această varietate de ienupar. Puteți îndepărta crengile uscate sau bolnave pentru a menține aspectul ordonat.
  7. Rezistență: Ienuparul tarator auriu este adesea rezistent la boli și dăunători. Monitorizați plantele pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: Dacă sunt plantați în zone cu ierni reci, asigurați-vă că plantele sunt bine udate înainte de prima înghețare. Un strat subțire de paie sau frunze uscate în jurul bazelor plantelor poate ajuta la protejarea lor împotriva înghețului.

Ienuparul Tarator Auriu adaugă un aspect luminos și auriu în grădină, fiind o alegere excelentă pentru a adăuga un accent vizual în peisaj. Prin acordarea îngrijirii corespunzătoare, veți putea să vă bucurați de aspectul său frumos și de impactul său vizual în grădina dvs.

Brand

EAN