Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu 100-110 cm

Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu 100-110 cm

50.00 lei fara TVA

Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu 100-110 cm

Pepiniera Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu 100-110 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu (Juniperus Sabina) este o varietate de ienupar pitic și răspândit, cu frunze de culoare argintie sau albastru-verzui. Această varietate se caracterizează prin aspectul său atractiv, cu un frunziș deosebit de colorat care adaugă un contrast vizual frumos în grădină.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați ienuparul tarator argintiu într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Acesta preferă lumină solară directă pentru a-și menține culorile vibrante.
  2. Sol: Ienuparul tarator argintiu preferă solurile bine drenate și sărace în substanțe nutritive. Este adesea tolerant la solurile sărace și pietroase.
  3. Plantare: Plantați ienuparul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că distanța dintre plante este potrivită pentru a permite răspândirea lor ulterioară.
  4. Udare: După stabilire, ienuparul tarator argintiu este relativ rezistent la secetă. Udarea excesivă trebuie evitată pentru a preveni problemele de rădăcină.
  5. Îngrășăminte: De obicei, nu este nevoie de multe îngrășăminte pentru ienuparul tarator argintiu. Dacă solul este sărac în substanțe nutritive, puteți aplica un îngrășământ echilibrat o dată pe an în primăvară.
  6. Tăiere: În general, tunderea nu este necesară pentru această varietate de ienupar. Puteți îndepărta crengile uscate sau bolnave pentru a menține aspectul ordonat.
  7. Rezistență: Ienuparul tarator argintiu este adesea rezistent la boli și dăunători. Monitorizați plantele pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: Dacă sunt plantați în zone cu ierni reci, asigurați-vă că plantele sunt bine udate înainte de prima înghețare. Un strat subțire de paie sau frunze uscate în jurul bazelor plantelor poate ajuta la protejarea lor împotriva înghețului.

Ienupar (Juniperus) Tarator Argintiu poate adăuga o notă de culoare și contrast în grădină, fiind ideal pentru a crea un aspect vizual interesant. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de frumusețea sa și să adăugați o notă specială în peisajul dvs.

Brand

EAN