Hibiscus Sanchoyo 80-100 cm

Hibiscus Sanchoyo 80-100 cm

20.00 lei fara TVA

Hibiscus Sanchoyo este o varietate excepțională de hibiscus, cunoscută pentru frumusețea sa vibrantă și beneficiile sale uimitoare pentru sănătate. Această plantă atrăgătoare este nu numai un ornament minunat pentru grădini și spații exterioare, ci și o sursă de infuzii și ceaiuri cu gust delicios. Iată mai multe detalii despre acest produs fascinant:

Caracteristici principale:

  1. Flori Uimitoare: Hibiscus Sanchoyo este celebru pentru florile sale mari, spectaculoase și colorate, care variază de la nuanțe de roz și roșu aprins până la purpurii adânci. Aceste flori fermecătoare adaugă o notă de eleganță și farmec oricărui spațiu.
  2. Gust Delicios: Florile de hibiscus Sanchoyo sunt folosite tradițional pentru a prepara un ceai revigorant și delicios. Acesta are un gust ușor acrișor, reminiscent al coacăzelor și zmeurelor, și poate fi servit atât cald, cât și rece. Este o băutură răcoritoare perfectă pentru zilele calde de vară.
  3. Bogat în Nutrienți: În afară de gustul său plăcut, hibiscusul Sanchoyo este bogat în antioxidanți, vitamina C și alte substanțe nutritive esențiale. Consumul regulat de ceai de hibiscus poate contribui la îmbunătățirea sănătății inimii și a sistemului imunitar.
  4. Ușor de Întreținut: Această plantă este rezistentă și ușor de întreținut. Poate fi cultivată în grădină sau în ghivece mari și poate să prospere în diverse condiții de lumină și climă.

Beneficii suplimentare:

  • Hibiscusul Sanchoyo poate fi utilizat și în preparate culinare, cum ar fi salate, sosuri sau deserturi, pentru a adăuga o notă exotică și savuroasă.

Specificații produs:

  • Tip de plante: Hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis)
  • Mărimea plantei: Depinde de condițiile de creștere, dar poate ajunge la înălțimi între 1 și 2 metri.
  • Pachetul include plante sănătoase, gata să fie plantate sau folosite pentru a prepara delicioasele ceaiuri și infuzii.

Cu Hibiscus Sanchoyo, veți aduce un strop de culoare și rafinament în grădina dvs. sau în bucătărie. Profitați de frumusețea sa spectaculoasă și de beneficiile sale pentru sănătate prin prepararea unor ceaiuri și mâncăruri delicioase. Adăugați această plantă excepțională colecției dvs. și bucurați-vă de toate avantajele pe care le oferă!

Brand

EAN