Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

40.00 lei fara TVA

Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

Pepiniera Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Euonymus fortunei ‘Emerald ‘n’ Gold’, cunoscut sub numele de Evonimus Emerald Gold, este un arbust ornament cu frunze strălucitoare și variegate. Frunzele sale sunt verzi închis, marginile sunt galben strălucitor și au o textură atractivă. Acest arbust este apreciat pentru contrastul frunzelor sale și pentru aspectul său luminos în grădină.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați Evonimus Emerald Gold într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Cu cât primește mai multă lumină, cu atât culorile frunzelor vor fi mai pronunțate.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Evonimus preferă solurile neutre sau ușor alcaline. Asigurați-vă că solul are o bună capacitate de drenaj pentru a preveni acumularea excesivă de umiditate în rădăcini.
  3. Plantare: Plantați Evonimus Emerald Gold la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanțați plantele pentru a permite dezvoltarea lor ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, acesta poate rezista la perioade scurte de secetă, dar evitați ca solul să se usuce complet între udări.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative în primăvară, înainte de începutul sezonului de creștere. Aplicați îngrășământul conform indicațiilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: Puteți tăia crengile uscate, bolnave sau pentru a menține forma compactă a arbustului. Dacă doriți să încurajați creșterea laterală și densitatea, puteți tăia în primăvară.
  7. Rezistență: Evonimus Emerald Gold este în general rezistent la boli și dăunători, dar este întotdeauna bine să monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În zone cu ierni reci, protejați planta cu un strat de mulci înainte de venirea iernii pentru a-i oferi izolare suplimentară.

Evonimus Emerald Gold adaugă un joc strălucitor de culori în peisaj datorită frunzelor sale variegate. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de aspectul său atrăgător și să adăugați un element de strălucire grădinii dvs.

Brand

EAN