Evonimus (Euonymus) Emerald Gold 40-50 cm ghiveci

Evonimus (Euonymus) Emerald Gold 40-50 cm ghiveci

30.00 lei fara TVA

Evonimus (Euonymus) Emerald Gold 40-50 cm ghiveci

Pepiniera Evonimus (Euonymus) Emerald Gold 40-50 cm ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Euonymus fortunei ‘Emerald Gaiety’, cunoscut sub numele de Evonimus Emerald Gaiety, este un arbust ornament cu frunze lucioase și variegate. Frunzele sale au un fundal verde închis, iar marginile sunt albe sau crem. Acest arbust este apreciat pentru aspectul său atractiv și pentru faptul că adaugă un contrast frumos în peisaj datorită frunzelor sale variegate.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plasați Evonimus Emerald Gaiety într-un loc cu expunere la lumină parțială sau plină de soare. Cu cât primește mai multă lumină, cu atât culorile frunzelor vor fi mai pronunțate.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Evitați solurile prea umede, deoarece acestea pot cauza probleme de rădăcină. Solurile ușor alcaline sau neutre sunt de obicei potrivite.
  3. Plantare: Plantați Evonimus Emerald Gaiety la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanțați plantele pentru a permite răspândirea lor ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat planta în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, acesta poate rezista la perioade scurte de secetă, dar evitați uscarea excesivă a solului.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative în primăvară, înainte de începutul sezonului de creștere. Aplicați îngrășământul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: Puteți tăia crengile uscate sau bolnave pentru a menține aspectul ordonat al plantei. Dacă doriți să mențineți forma compactă și să promovați creșterea laterală, puteți tunde planta în primăvară.
  7. Rezistență: Evonimus Emerald Gaiety este adesea rezistent la boli și dăunători. Monitorizați plantele pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: Dacă sunt plantați în zone cu ierni reci, asigurați-vă că planta este bine înrădăcinată și protejați-o cu un strat de mulci înainte de iarna pentru a-i oferi izolare suplimentară.

Evonimus (Euonymus) Emerald Gold adaugă un joc frumos de culori în peisaj datorită frunzelor sale variegate. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de aspectul său atractiv și să îmbogățiți estetica grădinii dumneavoastră.

Brand

EAN