Despre Noi

De ce sa alegi Tuia de la noi ?

Afacere de familie

Ne pasioneaza plantele verzi si decorative, astfel pentru noi este un hobby, nu o afacere orientata spre profit. Din acest motiv, punem pasiune in tot ceea ce facem si oferim servicii la standarde inalte.

Productie Proprie

Plantele achizitionate de la noi, sunt produse in pepiniera proprie la cele mai inalte standarde. Astfel garantia calitatii nu este compromisa datorita importului din alte tari.

Produse variate

Fiecare gradina trebuie sa fie unica. Oferim o gama variata de produse din diverse specii de tuia si plante ornamentale pentru ca gradina dumneavoastra sa arate deosebit.

Consultanta gratuita

Clientii nostri sunt prioritari, astfel ca gradina dumneavoastra sa arate impecabil, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii de ingrijire si cultivare a plantelor achizitionate de la Pepiniera Comana.

Standarde Inalte

Pe zi ce trece, imbunatatim in permanenta standardele de cultivare a plantelor in pepiniera noastra, astfel incat sa putem oferi clientilor o diversitate si calitate la costuri reduse.

Plante Adaptate

Plante cultivate de Pepiniera Comana, beneficiaza de o ingrijire adecvata si o adaptare la temperatura si mediul din tara. Acestea sunt perfect aclimatizate fiind crescute direct in sol romanesc.